“Boost your Move”

Voor leiders die NU een Boost nodig hebben.

Herken je dit ook soms?

  • Ik loop acuut tegen iets aan, ik heb hier en nu hands-on praktische handvaten nodig!
  • De communicatie met die nieuwe medewerker loopt stroever, hoe zetten we ons zo snel mogelijk weer op het beste pad?
  • De recente/komende reorganisatie heeft een grotere impact voor mij en mijn team dan ik verwachtte, hoe hou ik het hoofd boven water?
  • Ik ben zo gegroeid met ons coachingtraject, en nu? Af en toe “klein onderhoud” met jouw externe spiegel zou ik echt wel kunnen gebruiken om op koers te blijven.

Wat denk je dan van een “Boost your Move” aanpak:

In korte, persoonlijke en pragmatische sessies van 55 min. krijg je hier en nu een boost voor zeer punctuele, operationele uitdagingen in je rol als leidinggevende. Zo verbeteren we je interpersoonlijke, menselijke en managerial skills in nieuwe situaties en spelen we kort op de bal. Je verhoogt je zelfvertrouwen en voelt je gesteund door je organisatie die dit organiseert voor jou.
Hebben we samen al een coaching journey afgelegd? Dan zorgen de “Boost your Move” sessie van 1.5h voor het bewaken van het gerealiseerde effect.  

Waarom kiezen voor mij?

motiverend

pragmatisch

doelgericht

Wat is mijn werkwijze?

met Boost your Move sessies krijg jij als coachee 5 online coachings van 55 min, elke 2-3 weken. Zo spelen we kort op de bal, geven we hier en nu operationele ondersteuning op je vraag om zo je interpersoonlijke, menselijke en managerial skills te verbeteren in nieuwe situaties. 

HR biedt coaching-credits aan

vanuit dit HR-aanbod kan jij autonoom kiezen om van dit leerplatform gebruik te maken, net zoals je een training zou aanvragen.

end in mind vastleggen

je geeft aan wat de thematiek is waar je nu tegen aanloopt en wat je gewenste uitkomst (end in mind ) is.

boost-sessies

je krijgt telkens een klankbord waaraan jij je inzichten kan toetsen, nieuwe inzichten verwerven om de actuele operationele situatie te verbeteren. Elke sessie wordt afgesloten met een actieplan waarop in de volgende sessie wordt teruggekomen.

inspiratie

ik als coach mail de gebruikte modellen, inzichtsverruimende tools zodat jij die kan inzetten  

evaluatie

op het einde van de sessies evalueer jij het afgelegde traject.

Wil je meer impact?

Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Contacteer mij

Veronika wuyts

Sint Hubertusstraat 18
1850 Grimbergen

Contactgegevens