Wie ben ik?

Veronika Wuyts

Na een burn-out op mijn 28e werden mij snel 2 levenslessen duidelijk, die ik tot op de dag van vandaag, ben er nu 60, blijf eren zowel professioneel als privé:

  1. ga, en blijf doen/doe meer van wat je echt graag doet want dat geeft je energie
  2. durf op tijd “neen” zeggen aan je energievreters want die zuigen je leeg.

Ik geloof echt dat iedereen altijd een keuze heeft. Ik heb niet noodzakelijk impact over wat er met me gebeurt, maar wel over hoe ik daar mee omga. 

Als mantelzorger voor mijn man met ALS is dit een nieuwe levens-leerschool van formaat waar die overtuiging me elke dag de weg wijst.

Op professioneel vlak wil ik daarom anderen ondersteunen in het bewust kiezen voor dát wat hun professionele eigenheid versterkt. In het bijzonder leiders omdat hun keuzes en gedrag zoveel mensen impacteert. Zelf al eens een leidinggevende gehad waar je niet blij van werd? Dan weet je hoe groot jouw positieve impact kan zijn naar je medewerkers, klanten, stakeholders. 

Daarom ben ik ook nog steeds (sinds 2003) gastdocent Learning&Development op de EHSAL Management School. Deze jonge mensen zo vroeg op hun weg al kunnen begeleiden in het bewust maken van hun keuzes geeft me veel voldoening. 

Met dit filmpje vertel ik je in een notendop wat ik voor je kan betekenen en krijg je al een idee van wie ik ben.

Volg me ook op

Mijn inspiratie

Bijleren is een steeds aanwezige honger. Als International Certified Coach (PCC) is het ook normaal dat ik jaarlijks opleidingen volg en me laat coachen zodat ik voor jou als coachee de beste partner kan zijn op dit moment op jouw weg.
De ideeën van mensen als Viktor Frankl en Steven Covey, werken met de natuurlijke wetten van de systemen waarin we allemaal met elkaar verbonden zijn, je talenten én saboteurs zijn maar enkele van de zaken die in mijn rugzak zitten en die op jou staan te wachten. Vele van de verworven inzichten en eigen ervaringen heb ik in 2016 in een boek en methode gegoten: Goed Bezig Check up.

Lezers vinden de meerwaarde van het boek in de praktische, pragmatische aanpak, de sprekende voorbeelden en de wegwijzers (tools) die telkens weer opnieuw kunnen gebruikt worden omdat ze ook online staan. Je slaat het boek gewoon open bij de wegwijzer die nu voor jou relevant is.

Wat zeggen mijn klanten over mij?

De verschillende rollen die ik in mijn leven tot hiertoe opnam, helpen om snel vertrouwen op te bouwen met mijn coachees en klanten: medewerker, leidinggevende, trainer, mentor, EMS-gastdocente, coach, ondernemer, facilitator, partner, mama, oma en mantelzorger.

  • pragmatisch
  • persoonlijk
  • (resultaat)gedreven
  • onderbouwd
  • motiverend

Enkele ondersteunende certificaties

Een deel van de jaarlijkse omzet gaat naar

Wil je meer impact?

Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Contacteer mij

Veronika wuyts

Sint Hubertusstraat 18
1850 Grimbergen

Contactgegevens