"Transition Acceleration" Coaching

Voor leiders die een nieuwe uitdaging beginnen.

Klinkt dit herkenbaar?

Herken je deze bezorgdheden na je promotie in die nieuwe leidinggevende rol?

  • Ik kom er niet meer met wat ik in mijn vorige rol deed, dit is echt wel anders, wat nu?
  • Hoe win ik het vertrouwen van mijn nieuwe medewerkers, soms ex-collega’s, waarvan ook iemand mijn job wou?
  • Hoe het evenwicht bewaken: me willen bewijzen en er (weer) los overgaan of mijn grenzen durven stellen zodat ik kan blijven lopen. De sprint of de marathon.
  • In mijn vorige rol was mijn impact heel duidelijk. Hier sta ik er zoveel verder af, hoe en waar nog voldoening halen? 

Wat denk je dan van Acceleration coaching?

Onderzoek wijst uit dat nieuwe leiders mét ondersteuning in de helft van de tijd “up speed” zijn. Samen versnellen we de transitie. Omdat je begeleid wordt bij deze nieuwe stap in een nieuwe context met meestal meer en andere verantwoordelijkheden. 
We kijken naar wat jij meebrengt én wat de business nodig heeft. Wat is er nodig in deze nieuwe context? Wat zit er al in je rugzak waardoor men je ook selecteerde: je talenten, communicatievoorkeuren, leiderschapsskills. Waar is er ruimte en nood aan? Echt je plaats innemen, je rol invullen met zelfvertrouwen en kracht kan een enorm verschil maken in de dynamiek en resultaten van je team. Die grotere impact heeft ook een direct effect op je eigen gevoel van zingeving en voldoening. 

Waarom kiezen voor mij?

onderbouwd met meetinstrumenten zodat evolutie in kaart kan gebracht worden

resultaatgericht

persoonlijke aanpak

Wat is mijn werkwijze?

Je hebt net die promotie gemaakt, nu is het een kwestie om zo snel mogelijk de nieuwe uitdaging goed vast te pakken: vertrouwen te winnen in jezelf in je nieuwe rol, van je team, van je stakeholders. Zodat je de impact kan behalen die jij wil. Om je hierin te ondersteunen gaan we als volgt te werk:

End in mind

samen met de stakeholders bepalen we het gewenst resultaat van de coaching journey. We kiezen samen de gepaste werkinstrumenten: stressmeters, Insights Discovery, FranklinCovey Leadership benchmark, CliftonStrengths, HSP-test, e.a.

Challenge & explore

je krijgt een klankbord waaraan jij je inzichten kan toetsen, communicatiestijlen leert herkennen en afstemmen en je sterktes inzetten om je nieuwe rol vol te kunnen nemen. Actieplannen worden bepaald en opgevolgd in elke sessie.

Track it

formele (kwantitatieve en kwalitatieve) evaluaties met de stakeholders maken resultaten meetbaar. Dit gebeurt halverwege en op het einde van de journey

Persevere

opvolgsessies zorgen voor blijvend resultaat, ook op de lange termijn. Van bewust bekwaam naar onbewust bekwaam.

Wil je meer impact?

Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Contacteer mij

Veronika wuyts

Sint Hubertusstraat 18
1850 Grimbergen

Contactgegevens