“Grow” coaching

Voor leiders die zich verder willen ontwikkelen.
 

Herken je dit soms als leidinggevende?

  • Het is hier best eenzaam met steeds minder peers: met wie kan ik nog sparren, van wie een klankbord krijgen?
  • Mensen durven me geen feedback meer geven, hoe kan ik dan nog groeien?
  • De druk wordt zo groot, de complexiteit stijgt steeds meer: hoe blijf ik toch overeind? 
  • Ik doe dit nu al jaren, is dit het nog?

Wat denk je van een “Grow” journey?

Laten we samen kijken naar wat jouw wereld zo complex maakt en hoe je hier toch je plaats kan nemen, overeind blijven met zelfvertrouwen en impact. Dankzij feedback van je omgeving en inzicht in je eigen mogelijkheden, kijken we hoe je meer kan doen van wat al werkt. Maar dan bewuster. En waar helpen nieuwe inzichten je om dat gedrag te stellen dat het verschil kan maken en jou en je resultaten duurzamer kan maken. Je impact vergroten dus. 
 
“Challenge & explore”: ik ben er om als je klankbord te luisteren en je huidige zienwijzen te challengen en nieuwe wegen te verkennen als de huidige je niet (meer) brengen wat je zoekt. Thema’s? Energiehuishouding, samenwerking met stakeholders, omgaan met verhoogde complexiteit … 

Waarom kiezen voor mij?

Care-frontation:

als spiegel benoem ik eerlijk wat speelt op een manier die ook zorgt draagt voor jou, de coachee 

gedocumenteerd en onderbouwd traject:

gebruik van onderbouwde assessments zodat evolutie kan gemeten worden,  handouts van de tijdens de sessie gebruikte modellen of theorieën, formele evaluatie momenten met alle stakeholders halverwege en op het einde van de journey, jij houdt een logboek bij en maakt visuele one pager met je belangrijkste inzichten als afsluiting

aandacht voor jou als coachee én je omgeving waarin je werkt:

stakeholders, verwachtingen, cultuur. Ze worden bekeken als mekaar beïnvloedende systemen. Samenwerking met jouw sponsor is dus zeer belangrijk.

Wat is mijn werkwijze?

Je bent dan al jaren ervaring als leidinggevende, de huidige complexe bedrijfswereld stelt je toch weer voor nieuwe uitdagingen, moeilijke keuzes. Wat je zo gewaardeerd maakt, je energie, verantwoordelijkheidsgevoel, kracht, kunnen soms ook je grootste valkuilen worden. Daar gaan we samen naar kijken: hoe impactvol leiden, niet lijden.

End in mind

samen met de stakeholders onderzoeken we 4 thema’s: wat is het gewenst resultaat, wat is de huidige situatie, welke belemmeringen zijn er voor succes en wat zijn onze hulpbronnen. 

Challenge & explore

als coachee krijg je een klankbord waaraan jij je inzichten kan toetsen, ontdekken wat waarom niet meer werkt om deze dan bewust om te buigen.

Track it

formele (kwantitatieve en kwalitatieve) evaluaties met de stakeholders maken resultaten meetbaar. Dit gebeurt halverwege en op het einde van de journey.

Persevere

opvolgsessies zorgen voor blijvend resultaat, ook op de lange termijn. Van bewust bekwaam naar onbewust bekwaam.

Wil je meer impact?

Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Contacteer mij

Veronika wuyts

Sint Hubertusstraat 18
1850 Grimbergen

Contactgegevens